Doosje Rust

€50,00

Doosje Rust is niet meer te bestellen. 

Doosje Rust, het meest ontspannen cadeau om te geven óf zelf te houden!

 

✓ Uniek cadeau in deze hectische tijd

✓ Met zorg én liefde verpakt in een luxe giftbox

✓ Voeg naar wens een persoonlijke boodschap toe

✓ Snel én gratis bij jou (of de ontvanger) in huis

✓ Wellnesscadeaucard t.w.v. €50,- is twee jaar geldig 

✓ 100% rust gegarandeerd

Dit product is momenteel niet te bestellen

Productbeschrijving

Rust kun je niet inpakken of vastpakken. Rust zorgt voor ontspanning, balans, focus en genot. Gun het jezelf of een ander. Júist in deze tijd. In alle drukte en al het zorgen.

Aandacht, zorg voor jezelf én een ontspannen gevoel. We brengen het gewoon bij je thuis. Of bij iemand die jij wilt verrassen. En dat allemaal in één doosje. Ontdek de magie van Doosje Rust.

Wat zit er in jouw Doosje Rust? 

Wellnesscadeaucard t.w.v. €50,-
Ontspannen en genieten...dat doe je in alle resorts van Quality Wellnessresorts. Ervaar wellness om bij weg te dromen en ga voor rust, balans en nieuwe energie. In het Doosje Rust vind je een cadeaukaart ter waarde van maar liefst €50,- om jouw dagje rust zelf samen te stellen. De cadeaukaart is maar liefst 2 jaar geldig.

LINDA.loves (special edition)
LINDA.loves is de lifestylegids van de makers van LINDA. Deze LINDA.loves is een extra speciale feesteditie en zit bomvol met de laatste trends op mode, woon- en beautygebied, tips en trucs voor de feestmaand en heerlijke leesverhalen

Luxe BABOR ampullenset
Geef je huid een ultieme boost met de hydraterende ampullenkuur van het luxe beautymerk BABOR. Je huid komt tot rust en zal je dankbaar zijn. 

Maak een keuze.