Informatie & Contact

Contact

Doosje Rust is een initiatief van Quality Wellnessresorts, LINDA en BABOR. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via info@doosjerust.nl

Verzendingen

Een rustmomentje voor jezelf (of een ander) moet je nooit uitstellen! Daarom doen wij ons best om jouw bestelling binnen één werkdag te verwerken zodat jij deze zo snel mogelijk in huis hebt. 

Let op: rondom de feestdagen kan het drukker zijn bij de post dan normaal. Hierdoor kan jouw Doosje Rust misschien wat vertraging op lopen. Wil jij jouw Doosje Rust voor de feestdagen in huis hebben? Bestel dan ruim op tijd. 

We versturen Doosje Rust via DPD. Jij wordt vanuit DPD per e-mail op de hoogte gebracht van de status van je bestelling.

Betalingsinformatie

We maken betalen via onze website graag zo makkelijk mogelijk voor jou. Dit kan naar keuze via: 

  • iDEAL
  • Visa
  • Mastercard
  • PayPal

Let op: op je betalingsafschrift zie je dat Doosje Rust is betaald aan 'Thermen Bussloo B.V.'. Dit is juist. Dit is onderdeel van Quality Wellnessresorts en onze partner. 

Retourneren

Heb je het Doosje Rust al van iemand anders gekregen? Een andere reden kunnen wij eigenlijk niet verzinnen waarom je dit heerlijke rustmoment voor jezelf terug wilt sturen? Maar... als koper heb je het recht om jouw Doosje Rust binnen 14 dagen na ontvangst aan ons te retourneren. Dit gaat als volgt:

Stuur een mailtje naar info@doosjerust.nl met daarbij vermeld jouw naam, adres, datum van bestelling en het bestelnummer (die vindt je in je e-mail bevestiging)

Vervolgens mag je jouw Doosje Rust inpakken en binnen 14 dagen retour sturen naar onderstaand adres: 

Thermen Bussloo
o.v.v. Retour Doosje Rust
Bloemenksweg 38
7383 RN VOORST

Zodra wij de retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag z.s.m. terugstorten op de manier waarop jij hebt betaald. Let op: het doosje moet in z'n geheel retour worden gestuurd (niet alleen de inhoud) in de doos waar deze in is verstuurd. De kosten voor het retour sturen van de box zijn voor eigen rekening. 

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen én antwoorden over Doosje Rust.

Lees meer

Voorwaarden

Op het moment van bestellen van Doosje Rust wordt er een overeenkomst aangegaan met Thermen Bussloo B.V. De algemene voorwaarden van Thermen Bussloo B.V. zijn hier te vinden. 

Cookie statement

Bekijk 'm hier

Maak een keuze.