Veelgestelde vragen over Doosje Rust

We hebben de veelgestelde vragen en antwoorden over Doosje Rust hieronder voor je op een rijtje gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via info@doosjerust.nl

Je kunt ons bereiken per e-mail via info@doosjerust.nl We proberen je zo snel mogelijk te antwoorden.

Een rustmomentje voor jezelf (of een ander) moet je nooit uitstellen! Daarom doen wij ons best om jouw bestelling binnen één werkdag te verwerken zodat jij deze zo snel mogelijk in huis hebt. 

Let op: rondom de feestdagen kan het drukker zijn bij de post dan normaal. Hierdoor kan jouw Doosje Rust misschien wat vertraging op lopen. Wil jij jouw Doosje Rust voor de feestdagen in huis hebben? Bestel dan ruim op tijd. 

We versturen Doosje Rust via DPD. Jij wordt vanuit DPD per e-mail op de hoogte gebracht van de status van je bestelling.

Jazeker! Bij jouw bestelling kun je kiezen naar welk adres je het Doosje Rust verstuurt. Wil je het persoonlijk geven, dan kies je hier je eigen adres. Liever als verrassing (altijd leuk!) via de post bij de ontvanger laten bezorgen? Voeg dan een persoonlijk kaartje toe tijdens je bestelling en schrijf een lieve, leuke, grappige of misschien wel romantische boodschap. Wij voegen deze dan toe aan jouw Doosje Rust. 

psstt... een cadeautje aan jezelf mag natuurlijk ook! Vul dan natuurlijk gewoon je eigen adres in. 

Heb je het Doosje Rust al van iemand anders gekregen? Een andere reden kunnen wij eigenlijk niet verzinnen waarom je dit heerlijke rustmoment voor jezelf terug wilt sturen? Maar... als koper heb je het recht om jouw Doosje Rust binnen 14 dagen na ontvangst aan ons te retourneren. Dit gaat als volgt:

Stuur een mailtje naar info@doosjerust.nl met daarbij vermeld jouw naam, adres, datum van bestelling en het bestelnummer (die vindt je in je e-mail bevestiging)

Vervolgens mag je jouw Doosje Rust inpakken en binnen 14 dagen retour sturen naar onderstaand adres: 

Thermen Bussloo
o.v.v. Retour Doosje Rust
Bloemenksweg 38
7383 RN VOORST

Zodra wij de retour hebben ontvangen zullen wij het bedrag z.s.m. terugstorten op de manier waarop jij hebt betaald. Let op: het doosje moet in z'n geheel retour worden gestuurd (niet alleen de inhoud) in de doos waar deze in is verstuurd. De kosten voor het retour sturen van de box zijn voor eigen rekening. 

Wat vervelend dat je geen bevestiging hebt ontvangen. Heb je al je reclame- of spam-inbox gecontroleerd? Daar kan deze soms terecht komen. 

Heb je na een paar uur nog steeds geen bevestiging per e-mail hebben ontvangen? Geen stress! Stuur ons even een e-mail via info@doosjerust.nl Wij zullen dan zo snel mogelijk de status van je bestelling controleren en je laten weten of het Doosje Rust naar je onderweg is. Zo kun jij in alle rust op je pakketje wachten. 

 

Wat vervelend dat je geen update e-mail van DPD hebt ontvangen. Heb je al je reclame- of spam-inbox gecontroleerd? Daar kan deze soms terecht komen. 

De verwachting is dat je pakketje wel onderweg is, maar dat er iets mis is gegaan met de update e-mail van DPD. Heb je na een paar dagen jouw Doosje Rust toch niet ontvangen? Stuur ons dan even e-mail via info@doosjerust.nl. Dan zoeken wij het voor je uit, zodat jij in alle rust op je pakketje kunt wachten. 

 

De cadeaukaart van Quality Wellnessresorts heeft een waarde van €50,- en is geldig tot 1 december 2022 op basis van beschikaarheid. Deze waarde is naar keuze te verzilveren via de website van één de vier wellnessresorts naar keuze: Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck of Thermen Bad Nieuweschans. Je kunt deze gebruiken voor het boeken van bijvoorbeeld een sauna entree of (hotel)arrangement. 

Op jouw cadeaukaart staat een unieke code vermeld die je aan het einde van jouw reservering direct invult. Het bedrag van €50,- wordt dan verzilverd. De cadeaukaart is ook in delen te besteden. 

 

 

Jazeker. In Doosje Rust zitten 3 producten toegevoegd. De nieuwe LINDA loves, een luxe BABOR ampullenset en een cadeaukaart van Quality Wellnessresorts t.w.v. €50,-  

De producten die op de afbeelding op de website staan afgebeeld zijn onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid. Is het product op, dan is het mogelijk dat je een vervangend, maar vergelijkbaar, product ontvangt in je Doosje Rust. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Zeker! Bijzondere tijden vragen tenslotte om een bijzondere ‘Dankjewel’. Geef je relaties of medewerkers precies dat wat ze nu nodig hebben, met een verantwoord en gezond cadeau. Ontspanning, rust én me-time. Verpakt in een feestelijk doosje.

Bekijk de mogelijkheden hier

 

Wat ontzettend vervelend! Dat hoort natuurlijk niet.

Maak voor ons even een foto van de doos en/of de inhoud wat kapot/beschadigd is en mail deze naar info@doosjerust.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

 

Het is niet mogelijk om je bestelling online te bestellen en deze af te halen. Wél wordt Doosje Rust ook verkocht bij de receptie van Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans. 

Zo kun jij na jouw dagje rust en ontspanning, dit op een hele relaxte manier doorgeven aan iemand anders. Hoe fijn is dat?!

 

 

Doosje Rust is online te bestellen van 10 november t/m 31 december 2020. Wil je 'm liever afhalen? Dan kan dit bij Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans van 23 november t/m 31 december 2020. 

Maak een keuze.