Ruimte, stilte en tijd.

Wanneer je dit bij elkaar optelt krijg je: rust.

Rust kun je niet inpakken of vastpakken. Rust zorgt voor ontspanning, balans, focus en genot. Gun het jezelf of een ander. Júist in deze tijd. In alle drukte en al het zorgen.

Aandacht, zorg voor jezelf én een ontspannen gevoel. We brengen het gewoon bij je thuis. Of bij iemand die jij wilt verrassen. En dat allemaal in één doosje. Ontdek de magie van Doosje Rust.

Wat zit er in jouw Doosje Rust?

Wellnesscadeaucard t.w.v. €50,-
LINDA.loves
Luxe BABOR ampullenset
Geef rust cadeau

Gun jezelf rust

Sommige momenten vergeten we het even. Dan razen we door op weg naar de toekomst, het heden zuchtend achtergelaten. De dagen schieten aan ons voorbij. Ons hoofd wordt gevuld met een tornado van gedachten met alles wat we nog moeten.

Sta jezelf toe om wat vaker de kalmte te zoeken. Een rustpunt in de drukke én momenteel verwarrende dagen. Tijd voor ruimte, tijd voor jou. Ga lekker zitten en verdwijn in de hartverwarmende verhalen van LINDA.loves. Wees lief en zacht voor je huid met een heerlijke ampullenkuur van BABOR. Neem de rust mee in je dag bij de wellnessresorts van Quality Wellnessresorts. Daar worden je lichaam en geest blij van. Dat beloven we je!

Geef rust cadeau

Doosje Rust: Een initiatief van Quality Wellnessresorts, LINDA & BABOR

LINDA.loves

LINDA.loves is dé lifestylegids van de makers van LINDA.

In Doosje Rust vind je de nieuwste editie van LINDA.loves Deze LINDA.loves is een extra speciale feesteditie en zit bomvol met de laatste trends op mode, woon- en beautygebied, tips en trucs voor de feestmaand en heerlijke leesverhalen.

Een heerlijk momentje voor jezelf!

 

Quality Wellnessresorts

Ontspannen en genieten...dat doe je in alle resorts van Quality Wellnessresorts. Ervaar wellness om bij weg te dromen en ga voor rust, balans en nieuwe energie.

Ontdek Thermen Bussloo, met saunarituelen van over de hele wereld. Beleef de kracht van de natuur in Thermen Soesterberg. Kom heerlijk kuren in het heilzame bronwater van Thermen Bad Nieuweschans. En laat je betoveren door het duizend-en-een-nacht-sprookje van Thermen Berendonck. Kom langs, ontspan en zet je zintuigen op genieten bij Quality Wellnessresorts.

In het Doosje Rust vind je een cadeaukaart ter waarde van maar liefst €50,- om jouw eigen dagje rust zelf samen te stellen. Het is jouw dag, wij gunnen het jou!

BABOR

Met wat meer aandacht voor jezelf, zit je gewoon lekkerder in je vel. Deze periode mag je best wat meer uitpakken. En nog meer stralen, dat ook.

Het luxe beautymerk BABOR biedt jou fijne en natuurlijke producten; een cadeautje voor jouw huid! En daarom vind je een heerlijke BABOR ampullenkuur in het Doosje Rust (t.w.v. € 19,95). Een fijne hydratatie boost voor jouw huid. Voor een frisse uitstraling en de allermooiste versie van jezelf. 

psst... wist je dat de producten van BABOR ook gebruikt worden tijdens de beautybehandelingen bij Quality Wellnessresorts? En wil je na het gebruik van de ampullenkuur meer fijne producten van BABOR? Bestel ze dan in de BABOR-webshop 

Rust inspiratie

Van ons voor jou. De fijnste tips, blogs en inspirerende verhalen op het gebied van innerlijke rust, ontspanning, beauty én gezondheid.

Lees meer

Zakelijk bestellen

Gun jij jouw medewerkers, collega's en/of relaties een uniek cadeau in deze hectische tijd? Geef ze een Doosje Rust!

Lees meer

Maak een keuze.