Een waardevol cadeau

Voor jouw medewerkers, collega's of relaties

Dit jaar is alles even anders dan anders. Meteen een tip: maak jouw relatiegeschenk, bedankje of kerstgeschenk ook écht eventjes anders dan anders.

Ontspanning en positieve energie, juist nu kunnen we niet zonder. En het mooie is dat je het kunt doorgeven. Geef je medewerkers een steuntje in de rug. Toon je dankbaarheid naar relaties én laat zien dat je trots op je collega’s bent. Een heerlijk ontspannen cadeau, dát is Doosje Rust.

De zakelijke mogelijkheden van Doosje Rust

Doosje Rust voor je personeel

2020. Een jaar dat ons altijd zal bijblijven. Een jaar waarin zowel van werkgevers als werknemers veel wordt gevraagd. En ook het jaar waarin rust, ontspanning en gezondheid niet vanzelfsprekend is, maar een waardevol cadeau.

Vitale, gezonde én bovenal ontspannen medewerkers. Houd dat vast met Doosje Rust. Of het nu gaat om een bedankje voor het harde werken en de inzet in deze hectische tijd, een cadeau voor een verjaardag waar je niet bij kunt zijn of een kerstgeschenk om heerlijk te ontspannen deze feestdagen. Voor iedere gelegenheid is Doosje Rust een uniek én ontspannen cadeau. Een fijn rustmomentje om het jaar mee af te sluiten óf juist om fris mee te beginnen…

Neem contact op

Doosje Rust als relatiegeschenk

Ze staan altijd voor je klaar. Met jou óf jouw bedrijf in verbinding. Een stapje extra, of gewoon het vertrouwen wat júist in deze tijd de samenwerking versterkt.

Bijzondere tijden, vragen om een bijzondere ‘Dankjewel’. Geef je relaties precies dat wat ze nu nodig hebben, met een verantwoord en gezond cadeau. Ontspanning, rust, me-time. Verpakt in een feestelijk doosje. Dát is Doosje Rust. Het cadeau waar iedereen blij van wordt. En ontspannen, dat is zeker!

Neem contact op

Waarom Doosje Rust?

Ontspanning werkt uitstekend om personeel en relaties betrokken, gemotiveerd én gezond te houden. Of dat nou een rustig leesmoment is, een momentje voor jezelf in de badkamer óf in een wellnessresort… Doosje Rust zorgt gegarandeerd voor ontspanning!

✓ Een uniek, waardevol en ontspannen cadeau
✓ Inclusief persoonlijk kaartje en gratis inpakservice
✓ Geen verzendkosten
✓ Coronaproof: ‘op afstand’ te regelen, vanuit huis besteld én thuis bezorgd
✓ De ontvanger kiest zelf zijn of haar moment van ontspanning
✓ En dus heel belangrijk: ontspannen medewerkers, zijn gezonde en blije medewerkers!

Maak een keuze.